Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn (De Bars) die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat je belemmert om te ontvangen?

Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen. Wanneer je je Bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt. Dit is een buitenkans voor je om alles los te laten.

Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je in je leven hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Wil je ook:
* een vrijer, blijer en bewuster leven gaan leiden
* je kwaliteiten en mogelijkheden in jezelf aanboren waar je voorheen geen toegang toe had
* oude ballast loslaten zonder in verhalen te hoeven gaan
* rustiger en helderder in je hoofd worden en dat je beter kunt leren en focussen
* beter bij jezelf kunnen blijven waardoor het contact met andere mensen soepeler verloopt
* veel gelukkiger in het leven komen staan dan je ooit voor mogelijk hield
* helder krijgen wat je doel is in dit leven
* dat je leven in de flow komt en alles met meer gemak, vreugde naar je toekomt?

Ook zeer geschikt voor kinderen die niet kunnen slapen met ADHD/ADD, ODD, PDDNOS, faalangst, onzekerheid, hooggevoeligheid etc.

 

Volg me op de voet...

SCHRIJF NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF