De ballast die je bij je draagt bepaalt, volgens onderzoek van celbioloog Bruce Lipton, voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Denk bij deze ballast aan verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen en angsten. Deze ballast bepaalt de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties, of iets wel of niet lukt in jouw leven en welke ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen.

Wist je dat je deze ballast eenvoudig zelfstandig en effectief kunt loslaten?

Wil jij zelf leren loslaten voor meer ontspanning, energie, geluk, levensvreugde, zelfvertrouwen, succes en positiviteit in jouw leven?

BODY MIND RELEASE is een methode waarmee jij onder begeleiding jouw ballast ZELFSTANDIG en gericht leert LOSLATEN en positieve gevoelens weer kunt TERUGHALEN.

Ik leer je de innerlijke oorzaak van je fysieke, emotionele en mentale klachten zelf aan te pakken.

BODY MIND RELEASE ondersteunt jou in het zelfstandig verminderen en oplossen van:

 • STRESS, SPANNING en ONRUST
 • Fysieke en psychische klachten
 • Negatief denken en piekeren
 • Angsten
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Paniekaanvallen
 • Traumaverwerking
 • Vermoeidheid
 • Lusteloosheid, vastzitten en tot niets komen
 • Niet kunnen genieten
 • Burn-out
 • Verslavingsgedrag
 • Gedragsproblemen
 • Somberheid
 • Afhankelijkheidsgevoelens

Het loslaten van de onderliggende oorzaak van jouw klachten en het terughalen van positieve gevoelens gaat niet in één keer. Dit is een proces van vier tot zes weken waarbij je dagelijks 2x tot maximaal 30 minuten gericht met jezelf aan de slag gaat. Na een paar dagen zelfstandig aan de slag merk je al een duidelijke positieve verbetering van jouw klachten. Doordat jij door deze methode mede de innerlijke oorzaak van stress aanpakt, herstelt de doorbloeding van jouw organen en verbetert jouw immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam.

Recensies:

Ondanks dat ik zelf al aardig in mijn kracht stond en volop bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling, liep ik toch weer tegen bepaalde dingen aan. 
Nu, een paar weken verder, heb ik het traject bij je doorlopen en ben gigantisch onder de indruk van wat het me heeft gebracht. Ik kan bijna niet bevatten, wat ik in korte tijd voor groei heb doorgemaakt. Heel veel oude ballast heb ik losgelaten en hierdoor sta ik nog sterker in mijn schoenen. Voel me enorm gegroeid in mijn onafhankelijkheid. Het voelt fantastisch. Dank je wel, voor je liefdevolle en oprechte begeleiding en dat ik mocht kennismaken met deze prachtige methode. Mooi om dit als collega van je te mogen ontvangen en dit met jou te delen, werken vanuit de kracht van eenvoud. Mensen in hun kracht zetten, met uiterst simpele en effectieve tools. Gericht op ECHT resultaat. Nogmaals super bedankt voor alles …..   Als laatste nog diep respect voor je kennis, knowhow en pure manier van werken. Ik ben dankbaar dat ik jou heb ontmoet. Je bent een kanjer, Annet

Ik had erg veel last van paniekaanvallen en kon niet zonder mijn moeder over straat, zoals even een boodschap doen. De eerste keer vond ik het  apart toen ik de opdracht mee naar huis kreeg met het tikken en om alles los te laten. Dat is voor mijn nog al iets omdat ik overal controle over wil hebben. Ik merkte in week 3 dat het eigenlijk steeds beter ging. Ik was niet meer zo moe en kreeg meer energie ook om dingen weer te gaan doen. Ben erg tevreden hoe het mij is uitgelegd en wat voor stappen ik heb gemaakt, Danique

 

Nu tot 31 december 2018 tegen de prijs van € 250 (ipv € 340) voor een traject van 6 weken. (Inclusief een Access Barsbehandeling twv € 75)

Kies je voor “De drie pijlers van Happiness2you”: Body Mind Release, Access Barsbehandeling en Matrix Energetics € 350. 

Maak ONLINE een afspraak voor een GRATIS intakegesprek.

Kijk voor meer info ook op: www.bodymindrelease.nl

Volg me op de voet...

SCHRIJF NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF