Een Reconnective Healing kan helpen bij stress, ernstige vermoeidheid, lichamelijke pijn, disbalans, depressieve gevoelens etc.

Dit is een krachtige nieuwe vorm van energetische genezing die niets te maken heeft met geloof, hoop of hypnose. Het is een vorm van genezing waarbij je alleen maar (gekleed) hoeft te liggen. Je niet aangeraakt wordt maar waarbij je wel allerlei sensaties kunt voelen, heel bijzonder!

Hoe snel gaat de healing?

De healing zelf kan in een oogwenk plaatsvinden en kan ervoor zorgen dat je vaak niet terug hoeft te komen voor meerdere sessies, zoals vaak het geval is met “energie healing” therapieën of technieken. Dit is omdat pure healing niet langer duurt dan een knip met de vingers, een moment van verbinding, en vaak onmiddellijk gebeurt.

Waar soms wel wat tijd voor nodig is, is het kunnen integreren van de nieuwe balans. Dat gebeurt niet altijd op een bewust niveau. Soms zijn er meerdere sessies nodig om de lichaamscellen te gewennen om blijvend de nieuwe frequenties aan te nemen. Het is aan de persoon die de healing ontvangt hoeveel sessies er nodig zijn om te kiezen de healing te kunnen accepteren. Sommigen zullen verkiezen om meer dan één sessie te doen. Meestal worden één tot drie afspraken gepland, maar in sommige gevallen kan uitbreiding met enkele sessies wenselijk zijn.

Bij Reconnective Healing zijn wekelijkse of maandelijkse herhalingen onnodig.

De cliënt wordt uitgenodigd niets anders te doen dan waar te nemen. Actief meewerken, mediteren, ademhalingstechnieken, visualiseren of anderszins ‘helpen’ is niet nodig en niet gewenst. Want dat helpt niet. Wanneer je bereid bent om los te laten en geen poging doet om te “sturen” of de ervaring te versterken, wanneer je ego voldoende uit de weg is zodat je niet probeert om van iets moois nog mooier te maken, dan ben je klaar om te ervaren wat Reconnective Healing anders maakt. En wat “The Reconnection” echt maakt.

Elke healing is uniek en iedereen ervaart een sessie weer anders. De meeste mensen ervaren een healing als ontspannend en prettig. Zowel voor, tijdens als na een healing kan men (soms dagen of weken) bepaalde ervaringen of sensaties hebben. Het resultaat is daar echter niet afhankelijk van.

De healing zorgt ervoor dat je lichaam en geest weer in balans komen. De oorsprong van het probleem wordt blijvend aangepakt waardoor de klachten sneller genezen/verdwijnen.

Geen therapieën, geen lange gesprekken of maandenlange afspraken maar gewoon, maximaal 3 x een halfuurtje, heerlijk ontspannen liggen terwijl je lichaam zelf al het werk doet.

Feline van Elst (7 Jaar)

Kinderen

Ook kinderen reageren heel goed op de healing. De persoonlijke geschiedenis van kinderen is een stuk korter dan die van volwassenen. Ze hebben minder geloofsovertuigingen en leven meer in het hier en nu. Ze zijn minder gevormd door oordelen uit hun omgeving en staan van nature meer open om te ontvangen. De helende invloed van Reconnective Healing is bij hen dan ook enorm. Fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel.

Zij komen in de praktijk i.v.m. angsten, snel boos worden, overgevoeligheid, HSP, onzekerheid, slaapproblemen, bedplassen, gepest worden etc.

Kinderen mogen gewoon bij de ouder op schoot blijven zitten of gaan spelen wanneer zij niet op de massagetafel willen liggen. Elke situatie is prima.

Volg me op de voet...

SCHRIJF NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF