Wilt u graag afvallen, maar heeft u moeite om uw eetgewoonten aan te passen? Zonder medicatie, dieet of operatie?

Happiness2you biedt u een methode om definitief  op uw ideale gewicht te komen en uw innerlijke kracht te vergroten. Door uw emoties en blokkades/sabotages, die uw belemmeren in het dagelijks leven, te transformeren.

Zonder medicatie, zonder dieët of operatie, maar wel met effect.

DE VIRTUELE MAAGBAND

Dit is de grootste doorbraak tot nu toe in gewichtsverlies. Met onze technieken kun je een maagband installeren dat letterlijk de grootte van je maag verkleint zonder operatie. Het zal voelen alsof je een operatieve ingreep hebt ondergaan terwijl het enkel gebeurde in jouw verbeelding. Dit maakt het grote verschil en met de toegevoegde strategieën word je een vetverbrander in plaats van een suikerverbrander. Je hebt minder honger, voelt je sneller voldaan. En je voelt je gelukkig en content omdat je emotionele bagage afneemt, elke dag dat je naar de audioprogramma’s luistert.

Gewicht verliezen met GEESTKRACHT in plaats van WILSKRACHT!

Dit programma is niet gebaseerd op het uithongeren van het lichaam, calorieën tellen of een of ander dieet, maar u gaat uw geest programmeren in uw slaap met een 7 uur durend slaapprogramma.

Afvallen op wilskracht heeft maar 10% kans van slagen. Om nieuwe gewoontes aan te leren, moet u oude gewoontes afleren. Anders werkt u op wilskracht, dat niet vol te houden is.

Het doel is uw levensstijl compleet te veranderen door onderbewuste sabotagemechanismen, waaronder een negatief zelfbeeld, van binnen uit te elimineren. U mag alles eten, hoeft nergens over na te denken. Luister naar de audio-sessies en ga met uw emoties en sabotages aan de gang.

Dit programma zal:

 • Je Sabotages stoppen
 • Het emotioneel eten stoppen
 • Je lichaam tot een vetverbrandingsmachine maken
 • De vetverbranding van het lichaam verhogen (terwijl u slaapt)
 • Jezelf voor succes en consistentie programmeren
 • Je maag verkleinen (De Virtuele Maagband)
 • Het verlangen om je lichaam te bewegen verhogen
 • Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren
 • Je langzamer doen eten en doen stoppen wanneer u VOL zit
 • Je lichaam verjongen en je gezondheid ondersteunen
 • Je slechte gewoontes verwijderen
 • Een positief zelfbeeld programmeren
 • Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
 • Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten

 

Dit programma wordt u aangeboden in combinatie met het unieke Innerlijk Kracht voor-altijd-slank Programma dat Happiness2you aanbiedt.

Op dinsdag 1 mei  2018 zal er een tweede groep van start gaan voor het “Voel je lekker in je lichaam met het HAPPINESS2YOU Innerlijk Kracht voor-altijd-slank programma.”
De groep bestaat uit maximaal 6 personen en zal 6x wekelijks op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur bij elkaar komen om aan het programma te werken, ervaringen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.
Het programma bestaat voornamelijk uit het loslaten van emoties en blokkades die je dagelijks functioneren belemmeren met als doel je overgewicht kwijt te raken.
Bij het programma hoort een werkboek en audio.
Daarnaast ontvang je in deze periode individueel 2x een Access Barsbehandeling zodat er weer ruimte komt om nieuwe dingen te creëren, rust te ervaren in zowel je hoofd als je lichaam.

Het programma kost € 375 inclusief materialen, audio, 6x groepsbijeenkomst en individueel 2x Access Barsbehandeling twv € 150.

Voor meer info en aanmelden:
innerlijkkracht.happiness2you@gmail.com

Als Innerlijke Krachtcoach en gecertificeerd Weight Loss Expert kunt u met uw vragen altijd bij Happiness2you terecht.

Volg me op de voet...

SCHRIJF NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF