Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.163.20.57 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Arna Arna uit Rosmalen schreef op 15 juli 2018 om 19:05:
Bij Jacqueline Body Mind Release gedaan. Hiermee geleerd om negatieve ballast los te laten. Heeft me veel opgeleverd. Jacqueline, bedankt. Je bent een toppertje!
Eefje en Kizzie Eefje en Kizzie uit Eindhoven schreef op 11 juli 2018 om 20:39:
Wij zijn via een advertentie op facebook bij Jacqueline terecht gekomen. De advertentie trok mij aan en ik maakte meteen een afspraak. Kizzie (4,5 jaar) had heel erg veel last en ongemakken van enge dromen. We konden binnen 2dgn terecht. Niet wetende wat ons te wachten stond gingen we samen het avontuur aan. Eenmaal bij Jacqueline had ze al snel het vertrouwen van ons meisje gewonnen. Ze was heel relaxed. Er kwamen allerlei verrassingen naar boven en met de fantastische tips en trics van Jacqueline slaapt Kizzie al weken heerlijk. Ze kreeg een mooi toverstokje en een labradorietsteen en dit helpt haar, en mij, om van een goede nachtrust te genieten. Vanmorgen voor een 2e behandeling geweest en weer was het ijs snel gebroken. Wat een vakmens, waarbij iedereen zichzelf mag zijn. Aanrader!!
Angelique Angelique uit Den Bosch schreef op 2 juni 2018 om 19:07:
Lieve Jacqueline, Bij jou heb ik mijn tweede Bars Class mogen volgen en dat bleek een super keuze. Gastvrij, me thuis mogen voelen, vertrouwen en rustig leren in technieken en voelen. Hele fijne tips gekregen, ik kwam helemaal blij thuis! Dank je wel!
Annet Annet schreef op 26 mei 2018 om 15:58:
Lieve Jacqueline, Toen je oproep voor mensen voor een Body Mind Release traject voor je opleiding voorbij kwam, dacht ik, ik doe het gewoon. Ik stuur je een mail. Misschien heb ik wel geluk. Ik ken je al wat langer en had al eerder goede ervaringen met je. Ondanks dat ik zelf al aardig in mijn kracht stond en volop bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling, liep ik toch weer tegen bepaalde dingen aan. En ja hoor, ik had geluk. Ik was een van de gelukkigen die je uitkoos. Je bericht maakte m'n dag goed. Nu, een paar weken verder, heb ik het traject bij je doorlopen en ben gigantisch onder de indruk van wat het me heeft gebracht. Ik kan bijna niet bevatten, wat ik in korte tijd voor groei heb doorgemaakt. Heel veel oude ballast heb ik losgelaten en hierdoor sta ik nog sterker in mijn schoenen. Voel me enorm gegroeid in mijn onafhankelijkheid. Het voelt fantastisch. Dank je wel, voor je liefdevolle en oprechte begeleiding en dat ik mocht kennismaken met deze prachtige methode. Mooi om dit als collega van je te mogen ontvangen en dit met jou te delen, werken vanuit de kracht van eenvoud. Mensen in hun kracht zetten, met uiterst simpele en effectieve tools. Gericht op ECHT resultaat. Nogmaals super bedankt voor alles ..... en ik kom zeker nog terug voor de jassentechniek. Als laatste nog diep respect voor je kennis, knowhow en pure manier van werken. Ik ben dankbaar dat ik jou heb ontmoet. Je bent een kanjer.
Kim Kim uit Waalwijk schreef op 19 april 2018 om 00:14:
Vanavond heeft mijn zoon van 18 een Matrix Energetics behandeling gehad van Jacqueline en Theo. Mijn zoon heeft het als erg goed ervaren! Wat zijn jullie lieve mensen! Nemen de tijd voor je. Heel goed gesprek gehad en goede inzichten meegekregen. Mijn zoon heeft aan deze avond meer gehad dan die 2 jaar aan andere hulp/ziekenhuis/psycholoog. Hij gaf zelf aan zeker terug te komen. Ik heb ook gelijk een afspraak gemaakt voor mezelf! Dankjewel toppers voor het lichtpuntje!!!
Jo Geets Jo Geets uit Rosmalen NB schreef op 18 april 2018 om 18:07:
Ben drie keer bij Jacqueline geweest, een heel goede ervaring. Iemand die naar je luistert en helpt. Zelfs zondag een antwoord op mijn vraag. Ik had en heb grote problemen met maag en darmen daar heeft ze mij erg goed in geholpen. Ook een stukje nazorg. Een compliment.
Antonet Antonet uit Berlicum schreef op 17 januari 2018 om 17:53:
Vorige week heb ik een healing op afstand gehad. De eerste 10 minuten was ik heel onrustig maar daarna was ik heel rustig omdat ik in een houding ging liggen die voor mij prettiger was. Nadat Jacqueline klaar was heb ik het de hele middag heel koud gehad, dus dat was een teken dat de healing zijn 'werk' deed. Een hele fijne ervaring, nogmaals dank je wel. Veel liefs, Antonet
Anita Mauriks Anita Mauriks schreef op 10 januari 2018 om 09:08:
Gisteren heb ik mijn tweede Access Bars gehad. Deze voelde nog intenser dan de eerste. Super goed begeleidt door Jacqueline. Ze neemt echt de tijd voor je wat ik als heel prettig ervaar. Bedankt, Jacqueline.
Ria Verhoeks Ria Verhoeks uit Leerdam schreef op 2 januari 2018 om 21:30:
Wat een prachtige site. Echt mooi geworden. Complimenten aan je zoon. Ria Verhoeks
Volg ons op de voet...

SCHRIJF NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF