Behandelingen

De Virtuele Maagband

Wilt u graag afvallen, maar heeft u moeite om uw eetgewoonten aan te passen? Zonder medicatie, dieet of operatie?

Happiness2you biedt u een methode om definitief op uw ideale gewicht te komen en uw innerlijke kracht te vergroten. Door uw emoties en blokkades/sabotages, die uw belemmeren in het dagelijks leven, te transformeren.

Zonder medicatie, zonder dieët of operatie, maar wel met effect.

 

DE VIRTUELE MAAGBAND

Dit is de grootste doorbraak tot nu toe in gewichtsverlies. Met onze technieken kun je een maagband installeren dat letterlijk de grootte van je maag verkleint zonder operatie. Het zal voelen alsof je een operatieve ingreep hebt ondergaan terwijl het enkel gebeurde in jouw verbeelding. Dit maakt het grote verschil en met de toegevoegde strategieën word je een vetverbrander in plaats van een suikerverbrander. Je hebt minder honger, voelt je sneller voldaan. En je voelt je gelukkig en content omdat je emotionele bagage afneemt, elke dag dat je naar de audioprogramma’s luistert.

Gewicht verliezen met GEESTKRACHT in plaats van WILSKRACHT!

Dit programma is niet gebaseerd op het uithongeren van het lichaam, calorieën tellen of een of ander dieet, maar u gaat uw geest programmeren in uw slaap met een 7 uur durend slaapprogramma.

Afvallen op wilskracht heeft maar 10% kans van slagen. Om nieuwe gewoontes aan te leren, moet u oude gewoontes afleren. Anders werkt u op wilskracht, dat niet vol te houden is.

Het doel is uw levensstijl compleet te veranderen door onderbewuste sabotagemechanismen, waaronder een negatief zelfbeeld, van binnen uit te elimineren. U mag alles eten, hoeft nergens over na te denken. Luister naar de audio-sessies en ga met uw emoties en sabotages aan de gang. 

Dit programma zal:

 • Je sabotages stoppen
 • Het emotioneel eten stoppen
 • Je lichaam tot een vetverbrandingsmachine maken
 • De vetverbranding van het lichaam verhogen (terwijl u slaapt)
 • Jezelf voor succes en consistentie programmeren
 • Je maag verkleinen (De Virtuele Maagband)
 • Het verlangen om je lichaam te bewegen verhogen
 • Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren
 • Je langzamer doen eten en doen stoppen wanneer u VOL zit
 • Je lichaam verjongen en je gezondheid ondersteunen
 • Je slechte gewoontes verwijderen
 • Een positief zelfbeeld programmeren
 • Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
 • Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten

Dit programma word individueel aangeboden, maar ook via de Happiness2you Academy met een QUANTUM HAAS Weight Loss Challenge die de eerste stappen zet om als HAAS uit Het Anti Afwijs Systeem™ te stappen zodat je niet meer vlucht in verkeerde voeding.

Deze challenge duurt 6 weken en men komt wekelijks op dinsdag- of donderdagavond bij elkaar in het Quantum HAAS-gebouw van de Happiness2you Academy in Oss. De eerstvolgende groep gaat starten op dinsdag 8 juni 2021. Neem contact op als je hier aan deel wil gaan nemen. Via WhatsApp 06 27090905.

Het is ook altijd mogelijk om dit programma dus ook individueel te volgen. Neem dan ook contact op via WhatsApp 06 27090905.

Wist je dat je ook kunt afvallen met de “Happiness2you Quantum PIL – Positive Inspiration Love” zonder te diëten in combinatie met de virtuele maagband mbv nieuwe Quantumtechnieken?

Voor deze Challenge in een groep geldt:

Van € 525 nu € 225 incl. werkboek en audio.

► Afslanken mbv de virtuele maagband
► Met behulp van de nieuwe Quantumtechnieken van Roy en Joy Martina
► Leer de beste versie van jezelf kennen
► Zonder shakes, pillen, dieet
► Aanpakken van de oorzaak van je overgewicht
► 6 Wekelijkse bijeenkomsten

Enkele reacties van deelnemers:

► Ik begin al te merken dat ik minder kan eten. En ben zelfs al 2 kg kwijt. Ik slaap beter en word al minder vermoeid wakker. Mijn geest pakt gewoon op wat er tegen me verteld wordt in de audio.
► Het kost me geen moeite om een ijsje of gebakje af te slaan. Ik voel transformatie. Ik ben afgevallen.
► Ik voel echt dat er rust in mijn lichaam komt.
► Ik ben blij verrast. Het vraagt wel discipline. Ik voel me anders…. heb minder trek in eten, voel me positiever en de afwisselingen in onderwerpen tijdens LIVE uitzendingen is prettig.
► Ik merk dat de tussenpozen van eten langer worden. Minder vlug en minder honger. Ik begin me energieker te voelen

Recensies van de deelnemers:

“Ik ben heel blij dat ik met deze 28 daagse heb mee gedaan veel geleerd van mij zelf en het gaat me heel gemakkelijk af. Voel me super goed meer energie. Ik heb geen weegschaal vind ik ook niet belangrijk gaat om het anders eten en dan gaat het afvallen van zelf en het is geen afslank dieet. Wel 2 maten kleiner van broek en rok…. Jacqueline, jij bedankt voor alle tijd die jij hier insteekt en altijd zo positief en gezellig.”

“28 Dagen met jezelf bezig, niet alleen of eigenlijk vooral niet bezig met eten en het hoe en wat (wel goede adviezen gekregen) maar inzichten krijgen in patronen op gebied van gewoontes en gedachten…. op een liefdevolle manier gespiegeld worden en gehoord…. Resultaat, de eerst 5 kilo zijn er van af, alleen qua ballast ben ik veel meer kwijtgeraakt… Het proces gaat door… Dank je wel!”

Monique schreef na 18 dagen:

“Na de start…
Ik voel me geweldig positief en ook met de voeding. Heb geen trek meer in zoetigheid en hoef er niet eens meer over na te denken. Ook bij stressmomenten niet.
Ik voel me iedere dag beter en vrolijker en merk dat ik die lach niet van me gezicht krijg.
Heerlijk genieten en we gaan gewoon door.” 

Marloes schreef na 18 dagen:

“Heerlijk, vrolijk en ik straal aan alle kanten. Toch een tijd geleden dat ik me zo super heb gevoeld, maar nu vanaf dag 1 van de 28 – Daagse kan en wil ik niet meer stoppen met stralen.
Er komen nu ook al dingen eerder op mijn pad als dat ik verwacht had. Heb nu zoveel zin en energie om eindelijk echt te leven.”

Als Innerlijke Krachtcoach en gecertificeerd Weight Loss Expert kunt u met uw vragen altijd bij Happiness2you terecht via WhatsApp: 06 27090905.

 

Testimonials

Wat zeggen mijn cliënten

MEER ZELFVERTROUWEN

“Twee maanden geleden voor het eerst bij Jacqueline geweest voor een virtuele maagband. Wat een fantastisch mens ben je, Jacqueline. Ik had nooit durven dromen dat we dit al in 2 maanden zouden bereiken.
Mijn gewicht was niet zo zeer het grootste probleem, ik zat al een hele tijd niet lekker in mijn vel.
Meteen na de eerste afspraak begonnen met het audio programma.
Door tijdens de slaap te luisteren veranderde al snel mijn mindset.
Ik zit beter in mijn vel, heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Ben energieker dan ooit!
Ook mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid.
Inmiddels ben ik al bijna 8 kilo kwijt, en ga op deze manier hopelijk nog veel meer kilo’s verliezen.
Maar ik hou weer van mijzelf en van mijn lijf en dat is het aller belangrijkste.”

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?