Laat je recensie achter

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
Patty Patty uit Kaatsheuvel schreef op 11 oktober 2019 om 10:05:
Voor de zomervakantie voor de 1e keer naar Jacqueline geweest ... met angst en een veel te vol hoofd, voor het onbekende of het zinvol was en is! Eenmaal bij Jacqueline straalde ze al de rust naar mij uit en de warmte. Het welkom voelen en gehoord worden was al een begin. Eenmaal de 1e Acces Bars gehad was mijn vakantie rustgevend en keer op keer dat ik bij Jacqueline ben geweest is mijn hoofd leger geworden. Ze heeft me op zo'n goed voetpad gezet dat de wandeling vooruit alleen maar mooier is met een stralend uitzicht! Dank Jacqueline.
Peggy Peggy uit Grave schreef op 19 september 2019 om 14:38:
Omdat ik aan het zoeken was naar hulp voor mijn zoontje van toen 4 jaar oud, kwam ik terecht bij Jacqueline. Mijn zoontje had een bars gehad en heeft rustig om de bank gelegen om zich te laten helpen, dat terwijl hij vol onrust zit en altijd wiebelt. Na een fijn vertrouwd gesprek bleek eigenlijk wel dat ik het harder nodig had dan mijn zoon. Door mezelf te helpen, help ik ook mijn kind. Dus besloot ik op advies van Jacqueline vier acces bars te ontvangen. Ik had na mijn eerste bars veel hoofdpijn, en merkte naar mijn idee eigenlijk niks. Enkele weken later mijn tweede bars ontvangen. En uit een gesprek bleek er eigenlijk al best veel veranderd te zijn, ik had het alleen niet zo opgemerkt. Kleine dingen maar toch ook grote dingen die ik gewoon niet had gekoppeld aan de bars en verandering. Zo had ik voor mijzelf ineens heel duidelijk in mijn hoofd wat ik wel en niet wilde in mijn werk. Nu heb ik deze week mijn derde bars gehad en kan ik zeggen dat ik met mijn eigen eisen in een baan, een nieuwe baan gevonden heb die aansluit bij wat IK wil. Ik ben voor mezelf aan het opkomen en dat heb ik nooit gekunnen. De kleine details die Jacqueline noemt tijdens de bars zijn zo speciaal, om over na te denken, en soms zo lachwekkend. Op naar de vierde bars en dan komen we voor onze zoon weer terug.
Mariska Mariska uit Heeze schreef op 10 september 2019 om 18:54:
Wij zijn met onze 3 jaar oude zoon bij Jacqueline geweest. Onze zoon heeft een ontwikkelingsachterstand en praat daardoor nog steeds niet. Hij heeft ontzettend veel onrust in zijn lijfje en kon niet rustig spelen. Na de eerste behandeling was het even wat erger maar dat werd ook gezegd en na 1,5 week begon ons mannetje echt woordjes te produceren. Nu probeert hij echt alles na te zeggen en hij kan steeds beter met zijn speelgoed spelen. Zo bijzonder wat deze behandeling voor ons betekent heeft. Dit heeft heel de medische wereld en speciale school niet voor elkaar kregen.
Melissa Melissa schreef op 8 juni 2019 om 08:26:
Alsof je na jaren zoeken eindelijk thuis komt... Vandaag mijn eerste afspraak gehad. Waar jarenlange therapieën mij nergens brachten, durf ik na 1 afspraak met Jacqueline eindelijk weer met vertrouwen een behandeling aan te gaan. Wat een lieve vrouw. Ik kijk uit naar de volgende afspraak!
Femke Femke uit Lithoijen schreef op 5 mei 2019 om 23:24:
Bijna 4 maanden geleden ben ik naar Jacqueline toegegaan voor de BMR. Dit traject heeft me geholpen met het loslaten van negatieve gedachtes en angsten. Ik kwam ineens weer in contact met weggestopte emoties zoals rust en acceptatie. Met de Access Bars als afsluiter heeft dit er voor gezorgd weer ruimte in mijn hoofd te hebben om meer en nieuwe dingen aan te pakken. Jacqueline heeft me tools meegegeven die ik, net als de BMR, altijd kan blijven toepassen. Al met al een zeer positieve ervaring.
Kim Kim schreef op 24 januari 2019 om 21:11:
In oktober kwam ik hier doordat ik een zware angstaanval had gehad waarbij ik mijn lichamelijke klachten constant bleef houden. Ik kon gelijk bij haar terecht. Ze heeft mij die dag letterlijk opgeveegd en heeft mijn lichaam weer ontspanning gegeven. Ik heb toen het traject BMR gevolgd waarbij ik merkte dat ik veel angsten en overtuigingen had die langzaam werden opgelost door dit traject. Ook gestart met celzouten die ze mij adviseerde. Ik voelde mij per week beter. We merkte dat er toch een blokkade vast bleef zitten en we hebben toen als laatste de matrix energetics gedaan. Een hele bijzondere ervaring! Heb veel dingen geleerd en ben van mijn angstaanvallen af. Ik ben er nog niet maar door dit traject in te gaan ben ik in paar maanden heel snel gegroeid en blijf groeien. Jacqueline heel erg bedankt voor deze bijzondere tijd. Je hebt een hart van goud! Dankjewel!
Esther Esther uit Lith schreef op 8 januari 2019 om 23:57:
Bij Jacqueline Body Mind Release gedaan. Hier veel van geleerd en het heeft mij geholpen beter in mijn vel te zitten. Jacqueline bedankt. Erg tevreden over je en over je werk waarmee je mensen mee helpt! Groetjes, Esther
Arna Arna uit Rosmalen schreef op 15 juli 2018 om 19:05:
Bij Jacqueline Body Mind Release gedaan. Hiermee geleerd om negatieve ballast los te laten. Heeft me veel opgeleverd. Jacqueline, bedankt. Je bent een toppertje!
Eefje en Kizzie Eefje en Kizzie uit Eindhoven schreef op 11 juli 2018 om 20:39:
Wij zijn via een advertentie op facebook bij Jacqueline terecht gekomen. De advertentie trok mij aan en ik maakte meteen een afspraak. Kizzie (4,5 jaar) had heel erg veel last en ongemakken van enge dromen. We konden binnen 2dgn terecht. Niet wetende wat ons te wachten stond gingen we samen het avontuur aan. Eenmaal bij Jacqueline had ze al snel het vertrouwen van ons meisje gewonnen. Ze was heel relaxed. Er kwamen allerlei verrassingen naar boven en met de fantastische tips en trics van Jacqueline slaapt Kizzie al weken heerlijk. Ze kreeg een mooi toverstokje en een labradorietsteen en dit helpt haar, en mij, om van een goede nachtrust te genieten. Vanmorgen voor een 2e behandeling geweest en weer was het ijs snel gebroken. Wat een vakmens, waarbij iedereen zichzelf mag zijn. Aanrader!!
Angelique Angelique uit Den Bosch schreef op 2 juni 2018 om 19:07:
Lieve Jacqueline, Bij jou heb ik mijn tweede Bars Class mogen volgen en dat bleek een super keuze. Gastvrij, me thuis mogen voelen, vertrouwen en rustig leren in technieken en voelen. Hele fijne tips gekregen, ik kwam helemaal blij thuis! Dank je wel!
Annet Annet schreef op 26 mei 2018 om 15:58:
Lieve Jacqueline, Toen je oproep voor mensen voor een Body Mind Release traject voor je opleiding voorbij kwam, dacht ik, ik doe het gewoon. Ik stuur je een mail. Misschien heb ik wel geluk. Ik ken je al wat langer en had al eerder goede ervaringen met je. Ondanks dat ik zelf al aardig in mijn kracht stond en volop bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling, liep ik toch weer tegen bepaalde dingen aan. En ja hoor, ik had geluk. Ik was een van de gelukkigen die je uitkoos. Je bericht maakte m'n dag goed. Nu, een paar weken verder, heb ik het traject bij je doorlopen en ben gigantisch onder de indruk van wat het me heeft gebracht. Ik kan bijna niet bevatten, wat ik in korte tijd voor groei heb doorgemaakt. Heel veel oude ballast heb ik losgelaten en hierdoor sta ik nog sterker in mijn schoenen. Voel me enorm gegroeid in mijn onafhankelijkheid. Het voelt fantastisch. Dank je wel, voor je liefdevolle en oprechte begeleiding en dat ik mocht kennismaken met deze prachtige methode. Mooi om dit als collega van je te mogen ontvangen en dit met jou te delen, werken vanuit de kracht van eenvoud. Mensen in hun kracht zetten, met uiterst simpele en effectieve tools. Gericht op ECHT resultaat. Nogmaals super bedankt voor alles ..... en ik kom zeker nog terug voor de jassentechniek. Als laatste nog diep respect voor je kennis, knowhow en pure manier van werken. Ik ben dankbaar dat ik jou heb ontmoet. Je bent een kanjer.
Kim Kim uit Waalwijk schreef op 19 april 2018 om 00:14:
Vanavond heeft mijn zoon van 18 een Matrix Energetics behandeling gehad van Jacqueline en Theo. Mijn zoon heeft het als erg goed ervaren! Wat zijn jullie lieve mensen! Nemen de tijd voor je. Heel goed gesprek gehad en goede inzichten meegekregen. Mijn zoon heeft aan deze avond meer gehad dan die 2 jaar aan andere hulp/ziekenhuis/psycholoog. Hij gaf zelf aan zeker terug te komen. Ik heb ook gelijk een afspraak gemaakt voor mezelf! Dankjewel toppers voor het lichtpuntje!!!
Jo Geerts Jo Geerts uit Rosmalen NB schreef op 18 april 2018 om 18:07:
Ben drie keer bij Jacqueline geweest, een heel goede ervaring. Iemand die naar je luistert en helpt. Zelfs zondag een antwoord op mijn vraag. Ik had en heb grote problemen met maag en darmen daar heeft ze mij erg goed in geholpen. Ook een stukje nazorg. Een compliment.
Antonet Antonet uit Berlicum schreef op 17 januari 2018 om 17:53:
Vorige week heb ik een healing op afstand gehad. De eerste 10 minuten was ik heel onrustig maar daarna was ik heel rustig omdat ik in een houding ging liggen die voor mij prettiger was. Nadat Jacqueline klaar was heb ik het de hele middag heel koud gehad, dus dat was een teken dat de healing zijn 'werk' deed. Een hele fijne ervaring, nogmaals dank je wel. Veel liefs, Antonet
Anita Mauriks Anita Mauriks schreef op 10 januari 2018 om 09:08:
Gisteren heb ik mijn tweede Access Bars gehad. Deze voelde nog intenser dan de eerste. Super goed begeleidt door Jacqueline. Ze neemt echt de tijd voor je wat ik als heel prettig ervaar. Bedankt, Jacqueline.
Ria Verhoeks Ria Verhoeks uit Leerdam schreef op 2 januari 2018 om 21:30:
Wat een prachtige site. Echt mooi geworden. Complimenten aan je zoon. Ria Verhoeks

Nieuwsgierig geworden?

Direct een afspraak maken?